H. van Engelenburg

H. van Engelenburg

H. van Engelenburg Metaal ontstond in 1991 als las- en verhuurbedrijf. Twee jaar later nam H. van Engelenburg zijn eigen werkplaats in gebruik. Innovatie en verdere specialisatie kenmerkten de verdere groei van het bedrijf. Dit heeft o.a. geresulteerd in deelname als lid bij de MetaalUnie en erkenning als SOM Erkend leerbedrijf. 

In 2000 volgde de aftrap voor de bouw van een nieuwe productieruimte van meer dan 1000m2. Anno mei 2001 werd de bestaande werkplaats omgebouwd voor opslag en afwerking en werd de nieuwe productieruimte in gebruik genomen.

H. van Engelenburg
Over ons

Totaal leverancier binnen de metaalbranche!

Deze productieruimte is gelegen naast de A15 in Dodewaard. Alle voorzieningen, waaronder een bovenloopkraan met dubbele loopkat en een 3T heftruck, zijn aanwezig om grote en kleine projecten tot een goed einde te brengen. Het machinepark biedt mogelijkheden voor lassen, draaien, frezen, zagen, ponsen, knippen, walsen en profielbuigen. Kortom alles op het gebied van verspanen, constructiebouw, machinebouw en plaatbewerking. 

Het team bestaat uit 5 enthousiaste medewerkers wordt omgeven door een netwerk aan specialisten waarmee nauw wordt samengewerkt. Korte communicatielijnen, een vast aanspreekpunt, een flexibele opstelling en betrokken medewerkers die met u meedenken vormen het fundament van elk project. Het aantal referenties maakt indruk. Een groot aantal bedrijven binnen de agrarische en industriële sector heeft H. van Engelenburg leren kennen als een solide bedrijf. Maar dankzij de laagdrempeligheid van het bedrijf zijn particulieren ook van harte welkom!

In 2000 volgde de aftrap voor de bouw van een nieuwe productieruimte van meer dan 1000m2. Anno mei 2001 werd de bestaande werkplaats omgebouwd voor opslag en afwerking en werd de nieuwe productieruimte in gebruik genomen

Open chat
Welkom bij Engelenburg Metaal.
Waarmee kan ik je helpen?