H. van Engelenburg

Diensten

H. van Engelenburg

Afwerking

Zorg en aandacht. Bij H. van Engelenburg Metaal zijn het dé kenmerken voor het gehele productieproces. Maar ook voor de afwerking staat H. van Engelenburg garant. Of het nu spuiten, stralen, galvaniseren, borstelen, parelen, lakken betreft. H. van Engelenburg verzorgt het, al dan niet in eigen huis of bij gerenommeerde partners. 

Mede hierdoor kunt u uw product van A-Z bij H. van Engelenburg uitbesteden. Ons team adviseert u graag en bekijkt graag samen met u de beschikbare mogelijkheden.

 

 

 

H. van Engelenburg

Plaatwerk

Voor al uw plaatwerk kunt u H. van Engelenburg inschakelen. Diverse materiaalsoorten zijn op voorraad. Alle standaard bewerkingen kunnen in eigen huis worden uitgevoerd. Daarnaast regelt H. van Engelenburg ook kwalitatief snij- en kantwerk.

Enkele voorbeelden van de mogelijkheden:
Ponsen CNC en conventioneel max. 80 Ton.
Knippen: 3000x10mm
Walsen: 1000×2.5mm
Profielwalsen: 60x60mm

Wij maken u graag een vrijblijvende offerte, vraag gerust naar alle mogelijkheden en scherpe tarieven!

H. van Engelenburg

Assemblage

H. van Engelenburg heeft een eigen assemblage afdeling voor het monteren, afstellen en in gebruikstellen van machines en apparaten. Uiteraard kunt u de onderdelen en bevestigingsmaterialen aan leveren. Maar Van Engelenburg Metaal biedt tevens de mogelijkheid de onderdelen in eigen huis te produceren of om de bevestigingsmaterialen te leveren. Daarnaast biedt het bedrijf mogelijkheden voor de afwerking zoals spuiten en verzinken. 

Door de jaren heen heeft H. van Engelenburg ruime ervaring met o.a. vacuümverpakkingsmachines, robots, plaatbewerkingmachines, machineafschermingen, veiligheidskooien, (mest)silo’s, mest- en water opslagbassins en rollenbanen. Het gehele proces is in betrouwbare handen bij H. van Engelenburg Metaal, u bent van harte uitgenodigd kennis te komen maken met H. van Engelenburg!

 

H. van Engelenburg

Verspaning

Op de verspaningsafdeling van H. van Engelenburg Metaal treft u alle mogelijke machines voor het verspanen van metaal. Voor kleine en middelgrote series staan de conventionele machines tot uw beschikking. Bij grotere series staan de snellere CNC draaibanken en bewerkingscentra voor u klaar! Dankzij geijkte meeapparatuur kunnen producten zeer nauwkeurig worden gefabriceerd.

Een korte impressie van het machinepark:
Draaien CNC:  Ø 450 x 1000mm, conventioneel Ø 500 x 1500mm
Frezen CNC: XYZ: 1000x600x600 mm
Bedfrezen CNC: XYZ: 1800x1000x1000 mm
Zagen: 450 mm, o.a. met automatische aanvoer

Wij maken u graag een vrijblijvende offerte, vraag gerust naar alle mogelijkheden en scherpe tarieven!

H. van Engelenburg

Samenstellen

Trappen, leuningen, bordessen, hekwerken, frames voor pompmotoren, machineframes, kleine- tot middelgrote constructies? Bij H. van Engelenburg wordt het dagelijks gemaakt. Vanaf materiaal tot eindproduct. Van zagen tot lassen. H. van Engelenburg kenmerkt zich door de netheid waarmee wordt gewerkt. Dankzij een grote Sigmund lastafel kunnen onderdelen snel en secuur worden gepositioneerd en worden samengesteld. 

Er zijn meer dan vijf verschillende lasapparaten aanwezig voor de verwerking van Staal, RVS en aluminium. MIG/MAG lassen, TIG Lassen of lassen op locatie? Vraag gerust naar alle mogelijkheden bij H. van Engelenburg Metaal.

H. van Engelenburg

Diversen

Bij H. van Engelenburg Metaal komen vakmanschap en kwaliteit samen. in een scala aan diensten die voldoen aan al uw metaalbehoeften. Heeft u specifieke aavraag? Laat ons het dan weten. Wij helpen u graag

 

 

 

 

 

Open chat
Welkom bij Engelenburg Metaal.
Waarmee kan ik je helpen?